Salihli Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölüm Başkanlığı tarafından organize edilen "Erasmus Staj Hareketliliği" semineri, 12 Ekim 2016 tarihinde MYO konferans salonunda verildi.
Öğrenciler, Erasmus Koordinatörlüğü personeli İlker Kılıç tarafından verilen semineri ilgiyle izlediler. Kılıç sunumunda Erasmus hakkında genel bilgiler vererek, Avrupa ülkelerinde bir işletme veya organizasyonda mesleki eğitim alma veya çalışma deneyimi kazanılacağını, stajın öğrenciye sağlayacağı katkı ve yararları, stajın yapılabileceği ülkeleri, staj yerlerinin nasıl bulunabileceğini belirtti. Ayrıca, başvuru şartları ve staj takvimi hakkında bilgi verdi.
Seminer sonunda Doç. Dr. Hatice Yurtsever tarafından, Salihli MYO Müdürü Doç. Dr. İlkay Dilber adına İlker Kılıç'a teşekkür belgesi takdim edildi.
Haber: Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü
E-Posta: basin@cbu.edu.tr